Rijschool B-E in Gouda
Aanhangerrijbewijs in 1 dag!
Ook caravantraining.

Uw instructeur.

U wordt opgeleid door Harry van Dekken, een bekend gezicht in de rijschoolwereld. Harry heeft ruim 25 jaar ervaring met het geven van rijlessen, zowel B als E achter B, aangezien hij van 1990 tot 2015 eigenaar was van Rijschool van D&D in Gouda, en daar degene was die ook de opleiding E achter B verzorgde. In 2015 heeft hij Rijschool van D&D verkocht, en omdat hij nog niet achter de geraniums wilde verdwijnen is hij zelf doorgegaan met alleen dagcursussen E achter B en caravantrainingen onder de naam Rijschool B-E.

Harry is in het bezit van alle rijbewijzen en heeft ontelbaar vele kilometers ervaring in het verkeer. Zo is hij in het verleden o.a. privé-chauffeur van een bankdirecteur geweest en reed daarvoor in een Rolls Royce, maar ook heeft hij veel ervaring met het rijden in touringcars door heel Europa, vrachtwagens met en zonder aanhangers en opleggers en was hij een fervent motorrijder en -instructeur. Hij is bevoegd tot lesgeven in de categorieën A, B, BE, C, CE, D en DE.

aanhangerrijles rijschool B-E GoudaRijschool B-E | Hoge Gouwe 133, 2801 LE GOUDA | 0182-606472 | info@rijschoolbe.nl | kvk 29038484 |
©2015B-E
Basisvorm Hoogteverschil © Uwilthosting.nl - Ontwerp © Niek Reus, Uwilthosting.nl